array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Else Bie Latterkursus Else Bie Latterkursus Else Bie Latterkursus

Else Bie Latterkursus

Favorit

LatterKurser fra Else Bie - Bryd isen ved at le temadagen i gang!
Prøv en latterevent, hvor virksomhedens medarbejdere er aktive deltagere i forskellige latterøvelser og lege, som udfordrer selv de mest garvede lattermuskler. Et latterevent er en utraditionel og forfriskende måde at starte temadage, firmaevents og firmaarrangementer på.

En latterevent indledes med et oplæg omkring latterens gavnlige effekt, både på sundhed og psyke, og hvis man ønsker det, kan eventen ligeledes indeholde et oplæg om, hvordan man får mere glæde ind i sit liv.

Efter oplægget er der en aktiv del, med forskellige latterøvelser og lege, der sætte latteren i gang, så deltagerne på egen krop mærker effekten af latteren. Lattereventene tilrettelægges så oplæg og efterfølgende øvelser passer til lige netop jeres firma og jeres event.

Eventsne vare 1 - 1½ time, og de kan ændre karakter, efter hvem eventen bliver holdet for, hvor lang tid der er sat af og hvilket arrangement det skal holdes til.

Start festen med en sund latter! Skal du finde et festligt indslag til årets firmafest, polterabend, fødselsdag eller lignende, som ikke er prøvet før – så skal du prøve et latterkursus! Med et latterevent med Else Bic sikrer du en kanon stemning fra start, og for de flestes vedkommende vil humøret vare ved resten af aftenen.

Skal I have styrket firmaets immunforsvar, have fremmet innovationen og kreativiteten eller har i bare brug for et godt grin til jeres næste firmaevent, til fødselsdagen eller til privatfesten, så skal I booke en event hos Else Bie

Læs mere...