array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Drag Queen Fun Drag Queen Fun

Drag Queen Fun

Favorit

Danmarks hotteste vildeste Drag Queen
Denne helt særlige Drag Queen optræder i de vildeste kostumer! Det er Drag Queen drama, når det er bedst! En one-of-a-kind DIVA i absolut særklasse.

Når divaen går på scenen, er der ikke sparet på tilbehør og make-up. Vi taler perler i metervis, flere dåser glimmer, pudder, øjenskygge og ekstremt lange kunstige øjenvipper. Det hele fordeles på de yppige former og placeres på tårnhøje hæle!

Til at fuldende figuren pakkes det hele ind i ekstravagante rober, glimtende undertøj, strudsefjer, hatte og andet glamourøst udstyr fra den udvidede garderobe.

I får et forrygende show, hvor I ud over nogle fantastiske kostumer og ekstrem udklædning, får en meget sjov oplevelse. Det er humor i højeste potens til de mindre eller de helt store events.

Skal der humor, glamour og stjernestøv til Jeres event? Et hvert modeshow, award-arrangement, messe, konference eller firmafest vil komme op i gear med Drag Queen Fun.

Denne afsindige Drag Queen kan også opføre fabelagtige shows med ”hendes” kolleger. I kender måske denne Drag Queen fra et af "hendes" utallige shows eller tv-optrædener. Det er en meget erfaren diva, vi her taler om, som helt sikkert vil vække opsigt og give stemningen et spark med de høje hæle.

Læs evt. mere om Drag Queens under Drag Queen Show, eller underholdning som Stripper Sisse. 

 

Læs mere...