array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Djævle Ræs Djævle Ræs Djævle Ræs

Djævle Ræs

Favorit

Nu har I chancen for et ordenligt drengerøvsrace
Wreck Racing er for Jer, som vil give medarbejdere og kunder en oplevelse ud over det sædvanlige! Her er ræs for alle pengene. Sammen med et professionelt team fra Motor Klub sørger vi for, at I kører om kap i bedste ZULU Djævleræs-stil.

Wreck Racing er ikke kun for drengerøve med benzin i blodet. Det er teambuilding, som rykker. Det kræver ualmindelig god kommunikation mellem fører og co-driver at gennemføre løbet. Derudover stilles der krav til koordination og overblik.

Det er en kamp for to mod resten af virksomheden. Det kræver godt samarbejde og tillid at køre med så høj hastighed. I skal navigere og holde hovedet koldt, når de andre deltagere suser forbi.

Arrangementet indledes med 1-1½ time grundig indføring i teori og teknik. Her vil I også få grundig indføring i reglerne.

Det praktiske med udstyr og hjelme tager ca. ½ time inden ræset. Selve ræset består af to indledende heats + finaleheat.

Arrangementet er inkl. forplejning, undervisning, lån af hjelme og køredragter, pokal etc.

I kan præge arrangementet, så I får det storslåede arrangement, som I drømmer om.  Vi kan f.eks. booke Jimmy Bøjgaard, som en usædvanlig stjernespeaker. Vi kan også arrangere optagelse af de forskellige heats på video. Der er også muligt at invitere tilskuere, og vi kan sørge for forplejning under og efter ræset. Yderligere muligheder er f.eks. musik og champagnepiger.

Kontakt os og få en uforpligtigende snak om årtiers ræs. 

Læs mere...