array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Dinnergames

Dinnergames

Favorit

Løs modmysteriet og find motivet!
Forestil dig at du og kollegaerne sidder intetanende midt i et møde, i slutningen af desserten eller måske er godt igang med eftermiddagskaffen.

Pludselig ankommer politi og retsmedicinere væltende ind og afbryder jer. Der er indgået en melding om, at der skulle være et lig på stedet - og det varer heller ikke længe, inden der ganske rigtigt findes et lig på stedet. Retsmedicineren kan hurtigt konkludere at der er tale om mord - og af forskellige årsager bliver du og kollegaerne indraget i efterforskningen af sagen. 

De første minutter i enhver mordefterforskning er altid de vigtigste! Det er her at alle spor er mest friske. Det er her vidner bedst kan huske hvad de har set. Og det er også her hvor gerningsmanden eller gerningsmændene er tættest på gerningsstedet. Så det gælder om at komme i gang med efterforskningen hurtigst muligt. 

Vores aktører introducerer jer til sagen, og vi finder ud af hvem afdøde er, og hvorfor han har været samme sted, som I holder jeres arrangement. I får udleveret en lang række forskellige materialer og rekvisitter - og opdelt i hold skal I rundt på en række forskellige poster, hvor I hvert sted kan samle brikker til det store puslespil. 

F.eks. er I på besøg ved retsmedicineren - hvor I både skal høre hvad retsmedicineren mener at kunne konkludere - og I skal selvfølgelig også selv foretage en række undersøgelser.,. Hvis I tør...

På samme måde besøger I også gerningsstedet for at samle brugbare spor og beviser. Men husk at tingene nødvendigvis ikke er som de tager sig ud for at være ved første øjekast...

Spillet varer cirka 2 timer og slutter med at alle samles i plenum og skal finde frem til løsningen på sagen. 

Spillet er udviklet til virksomheder - og både kvalitet og sværhedsgrad er høj. Et sjovt og spændende mysterium, der udfordrer jer i systemisk tænkning, strategi og samarbejde. Alle kan være med uanset alder, køn og placering i organisationen.

 

Læs mere...