array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Dekoration Cubes

Dekoration Cubes

Favorit

Skal I bruge effekter i lysende Light Cubes?
Det kan være, at I ønsker I fed lounge stemning i lokalet, dekoration af baren eller effekter til 80er temafesten?

Skal Jeres fest peppes op, tilbyder vi dekorative Cubes i 100 forskellige dekorative neonfarver fra diskret hvidt til de stærke lyse farver.

Vores Cubes er oplyst af LED lys og kan let indgå i den øvrige indretning. Hvad enten det er Jeres egne eller lejede lokaler. I kan vælge et ensartet lounge udtryk eller et mere kulørt med blandede farver.

Decoration Cubes er er ikke kun dekorative lamper. De kan bruges som stole, små borde og skamler. Dette er især ideelt, hvis I skal afholde større fester i stedet for klapstole og borde.

De kan indgå i en lækker lounge perfekt til at ”mingle”. Lyseffekten er en bonus, som er med til at skabe en hyggelig stemning. 

Lej Light Cubes til jeres fest og få en hyggelige belysning til firmafesten. Light cubes betjenes let med fjernbetjening og har et utal af farvekombinationer. I slipper for alt ledningsrodet, i det cubes får strøm via genopladelige batterier der sidder i selve light cuben.

Vi har Light cubes i flere forskellige str. og dekorerer gerne jeres lokale hvis dette ønskes. Vi tilbyder også komplette dekorationer fra de glade og festlige temaer: 80er fest, Spansk Grisefest, Hawaiifest, Oktoberfest osv. eller de mere stilede temaer som fx. Gallafest, 007 Temafest, Award Show osv.

Ved leje kan I enten afhente light cubes fra vores lager eller vi kan levere dem til jer efter aftale.

Læs mere...