array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Curling Event

Curling Event

Favorit

Firmaevent med kost på glatis!
Curling er en sport med mange år på bagen. I Danmark har sporten fået en del opmærksomhed. Først og fremmest på grund af præstationerne fra Helena Blach Lavrsen og Co. ved OL i Nagano 1998.

Vi er en af landets største og mest vindende curling klub gennem tiderne. Vores hold har opnået medaljer ved Vinter OL samt verdens- og europamesterskabstitler og har landets stærkeste ungdomsafdeling.

Hvordan foregår det?
Et curlingteam består af fire spillere på isen fordelt med hver deres rolle. Ud over de fire faste spillere kan der være tilknyttet en reservespiller. Hver spiller sætter 2 sten, skiftevis med modstanderen med samme position.

Taktikken er i for sig ganske enkel: Det gælder om at gøre det let for sig selv – og svært for modstanderen. Den store udfordring består så i, at modstanderen som regel har den samme ide.

Der er altid mange aktiviteter i klubben, bl.a. klubbens årlige internationale turneringer, Tårnby Cup og Danish Open, med deltagelse af i alt 48 hold - både motions og elite - fra hele norden.

I er altid velkommen til at komme forbi på en træningsaften og se om curling skulle være den rigtige sport for dig!

Påklædning
I skal have varmt samt løst og bekvemt tøj på - f.eks. en træningsdragt eller træningsbukser og en sweatshirt. Det kan også være en god idé at medbringe handsker. Der lånes specielle curlingsko i klubben.

Udstyr
Til at spille curling bruges granitsten og koste. Stenene ligger altid klar på banen. Curling sko og koste låner I i klubben.

 

Bemærk! I øjeblikket udbydes kun Tårnby Curling Klub

Læs mere...