array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Christina Boelskifte

Christina Boelskifte

Favorit

Anerkendt Pop- og Soul Diva
Christina Boelskifte er en ny pop og soul-diva – en stigende stjerne på den danske musikhimmel. Hendes sange er personlige og nærværende. Når I får Christina på scenen, får I en uforglemmelig musikalsk oplevelse.

Hendes solo debut album er netop på trapperne. Men lad Jer ikke narre af, at det er hendes egen debutplade. Christina er et velkendt ansigt og en meget anerkendt stemme i den danske og internationale musikverden.

Christina Sheila Boelskifte er en dansk sangerinde opvokset i USA. I genkender måske ikke hendes navn, men I har helt sikkert hørt hende synge. Hun har medvirket som korsanger på mere end 100 danske CD-indspilninger med bl.a. Martin Brygmann, Danser med Drenge, PS12, Søren Poppe, Stig Rossen, Jens Lysdal og mange flere.

Christina har også optrådt live, som backing-kor ved bl.a. Blast, Melodi Grand Prix, X Factor, Husk Lige Tandbørsten og med navne som blandt andre Sanne Salomonsen, Roger Whitaker og Danseorkestret. Hun har haft soloshow med Martin Brygmann og været gæstesolist i Stig Rossens julekoncerter.

Christina Boelskifte er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Ved siden af sin sangkarriere afholder Christina også sang- og gospel teambuilding. 

Læs mere...