array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bungy Jump Bungy Jump

Bungy Jump

Favorit

Mærk suset og adrenalin-kicket, når I kaster Jer ud i det blå!
Vi tilbyder bungy jump til de modige. Her har I muligheden for at se afgrunden i øjnene, mærke frygten og så hoppe alligevel. Det er grænseoverskridende og det kilder med garanti i maven.

Vand eller jord?
I har mulighed for at prøve bungeejumping over vand eller jord. I kan springe i København på vores adresse eller vi kommer også gerne med en transportabel kran inkl. alt udstyr og personale.

Ekstra gevinst: Teambuilding
Bungeejumping er ikke kun grænseoverskridende, vildt og sjovt. Det skaber sammenhold, når man sammen udfordrer hinanden og går lige til grænsen – eller lidt over. Det er teambuilding, som rykker.

Sikkerhed i top
Når I springer bungee jumping hos os er sikkerheden i top. Her er intet, som bliver overladt til tilfældighederne, så du kan roligt nyde suset og spændingen.

Kombiner Bungy Jump med High Speed Boat. Vi henter Jer på et aftalt sted i High speed både og sejler Jer til Bungy Jump, hvor I får den ultimative adrenalin oplevelse. Efter jump kan I blive sejlet til en udvalgt ø, hvor I spiser en god middag og fester.

Vi udfordrer Jer! Book nu!

 

Se flere events og nærmere konkret firmaevents her på Eventportalen!

Læs mere...