array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Billig Firmajulefrokost

Billig Firmajulefrokost

Favorit

Billig Firmajulefrokost i København
Location, location, location! Vi har mange erfaring med at finde de helt rigtige locations ud fra ønsker og budget. Selv om jeres budget er i den lave ende kan vi med stor sandsynlighed hjælpe jer.

Vi har ikke bare opbygget en masse erfaring, men vi har også opbygget et stort netværk. Vores hjemmeside rummer en masse af vores populære og mest efterspurgte locations til firmajulefrokoster i København, men vi har mange flere. Og har vi ikke, hvad I mangler – så skal vi nok finde det til jer.

Som jeres festarrangør hjælper vi jer desuden med alt, hvad I ikke selv ønsker at stå for: Skal vi hjælpe jer med at arrangere lyd og lys, musik eller festlige indslag. Eller har I brug for hjælp til transport, til menusammensætning eller andet, så giver vi mere end gerne en hjælpende hånd. Vi går hele vejen, for at giver jer en uforglemmelig fest!

Vi kan tilbyde firmajulefrokosten fra kr. 250,- ex. moms pr. pers. Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Læs mere...