array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Billig Cocktailbar

Billig Cocktailbar

Favorit

Billig cocktailbar - Velsmagende cocktails
Ingen fest uden gode drikkevarer! Står firmafesten for døren kan vi levere en komplet og billig mobilbar til jer i festlokale eller på jeres lokation. Vi leverer enten mobilbaren som billig cocktailbar eller som billig longdrinksbar. På kort tid sørger vi for der er opstillet en flot og indbydende bar og vores vellidte bartenderpersonale står klar til aftalt tid.

En fest med farverige cockails kan være et af de store omdrejningspunkter til, at holde gang i en god fest. Er der flere kollegaer der er på vandvognen så tilbyder vi i baren også lækre og farverige non alkohol cocktails.

Kontakt os og modtag et eller flere uforpligtende tilbud.
 

Billige cocktailbar
Den billige cocktailbar består typisk af stort udvalg i longdrins og 3 udvalge cocktails som udvælges i fællesskab med jer. Mobilbaren leveres med tilpasset antal bartendere og barer samt rigeligt med is, juice, sodavand, frugt og andet tilbehør. Vælg den billige cocktailbar hvis I ønsker en god cocktailbar løsning hvor I sagens kan undvære en del klassiskere. Ønsker I alle de populære drinks og cocktails bør I tage et kig på Den Klassiske Cocktailbar.
 

Billig Longdrinsbar
Den absolut billigste barløsning er valg af den mobile og billige longdrinksbar. Longdrinks kan sagens være farverige og smagsfulde og hvis budgettet er ved at være nået kan denne løsning til firmafesten eller firmajulefrokosten anbefales som et rigtig fornuftigt alternativ til cocktailbaren. Baren leveres med stort udvalg i long drinks, is, krus, barer, tendere og hvad der ellers hører til nogle gode drinks.
 

Med andre ord så skal I blot have et ryddet område så leverer vi det hele og serverer det hele og når festen slutter tager vi alt med os så det ser pænt og nydeligt ud.

Vi leverer også følgende løsninger:
- Billig Longgdrinksbar
- Betalingsbar med opstartsgebyr
- Billig Cocktailbar
- Klassisk Cocktilbar inkl. Longdrinks
- Deluxe Cocktailbar
- Barløsninger
- Lej en bartender
- Og mange andre løsninger

Kontakt os via kontaktformularen eller direkte på nr. 42750101 for yderligere detaljer og et uforpligtende tilbud.

Se også her, hvordan det er muligt at leje en bartender og måske skal du også have lejet et casino, så festen for alvor kan komme igang?

 

Læs mere...