array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Ballonklovnen

Ballonklovnen

Favorit

Ballonklovnen tryller og underholder
Ballonklovnen tramper direkte ind i alle børns og voksnes hjerter med sine store sko og sit smittende humør. Ballonklovnen er dog ikke kun en klovn! Her vil I blive underholdt med klovnerier, ballonkunst og tryllekunst.

Dette er den perfekte underholdning til firmaets familiefester, hvad enten det er sommerfesten, julefesten eller jubilæumsdagen, om der skal fejres noget eller der bare skal ske noget sjovt. Her vil I få besøg af en usædvanlig klovn, som vil klovne sig ind i alle hjerter.

Bag ballonklovnens udklædning gemmer sig en erfaren skuespiller, tryllekunstner og optrædende klovn med mange shows bag sig. Ballonklovnen har fået børn og voksne til at grine i hele landet. Klovnen formår at inddrage alle i showet og skaber engagement, sammenhold og de største grin.

Ballonklovnen underholder børn og barnlige sjæle og kan med succes underholde lige fra mindre arrangementer til de helt store fester med flere hundrede tilskuere. Det er muligt at booke Ballonklovnen, som ene solist eller som en del af et større klovneshow. Kontakt os for at høre nærmere.

Shows tilpasses hvert enkelt firma eller privatarrangement. Bemærk. Denne ballonklovn har vundet mesterskabet i børnetrylleri i 2013 og 2014!  

Vi leverer både mandlige og kvindelige ballonklovne og tryllekunstnere til både voksne og børn. 

Læs mere...