array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Abba Revival Band

Abba Revival Band

Favorit

ABBA Revival Band holder de ikoniske legender i live
ABBA Revival Band er et af Danmarks ældste kopibands. ABBA Revival Band har turneret i Danmark, Grønland og Tyskland og medvirket i flere radio og tv-shows.

Når I booker ABBA Revival Band, får I ikke kun ABBA look-a-likes. De spiller alle de klassiske Abba-numre, som vi alle elsker og kan synge med på. Det hele bliver præsenteret i et spektakulært show.

Frontfigurerne bliver ledsaget af et dygtigt backingorkester. Det vil sige ABBA Revival Band leverer musik og show, så oplevelsen kommer meget tæt på originalerne: Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid.

ABBA er stadigvæk et af verdens mest populæreste bands. Og ABBA Revival Band optræder med et imponerende sceneshow og musik, som ud over at vække genkendelsen glæde også sætter gang i enhver fest. I vil få gang i dansemusklerne og vi garanterer, at I får en FEST.

Vi anbefaler discoshow og dans som supplerende underholdning og opvarmning til ABBA Revival Band.

Et show ABBA Revival Band er velegnet til at festlige lejligheder. Så hvis I skal til at planlægge den næste fest, hvad enten I planlægger firmajulefrokost, sommerfest, jubilæum eller gallamiddagen. Så er ABBA Revival Band Jeres garanti for, at I imponerer både gæster, kunder og medarbejdere.

Se også Dodo & the Dodos, Danser med drenge og Danseorkestret.

Læs mere...